Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Varnasrama-kódex munkafüzet - A varnák

Kapható választék:
Adomány:
2.500 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.990 Ft

Leírás

Az MKTHK Vezetői Testülete által létrehozott Varṇāśrama Team egyik kiemelt projektje a Varṇāśrama-kódex oktatásának kidolgozása volt. Az elkészült oktatási anyag szóbeli, írásbeli és gyakorlati részből tevődik össze. Írásbeli oktatási anyagként szerettünk volna egy olyan kiadványt készíteni, mely segíti a Kódex egyes fejezeteinek mélyebb megértését. Śrīla Śivarāma Swami Mahārāja vágya az volt, hogy sok olyan bhaktát vonjunk be ebbe a folyamatba, akit lelkesít ez a feladat, hiszen minél többen foglalkoznak a varṇāśramával, annál aktuálisabb és népszerűbb lesz a téma közösségi szinten.

Első körben felmértük, kik azok, akik szeretnének részt venni ebben a feladatban, kiválasztottuk közülük azokat, akik a legjobban készítették el a tesztfeladatot, majd velük dolgoztunk tovább.

E munkafüzet az elkészült írásbeli és gyakorlati feladatok gyűjteménye, s arra hivatott, hogy a feladatok könnyen elérhetőek legyenek az autodidakta módon tanulni vágyók számára is. Reméljük, hasznos lesz mindenkinek, s nemcsak a bhakták varṇāśramával kapcsolatos tudása, hanem a varṇāśrama-rendszerbe vetett hite is nő, gyarapodik általa.

puhafedeles 210x297mm, 204 oldal
 

Lapozz bele a kiadványba:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.